BejelentésPénzkeresés Interneten B L O G. Szólj hozzá!
Az interneten a munka szórakozás! net money blog

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Pénzkeresés interneten távmunkával!

Csatlakozhatsz a húrvasút hírek

zárt csoportomhoz>>

 


megbízható, Jól fizető ajánlott oldalak!

 

Interneten, otthon végezhető munkák.

Pénzkeresés távmunkával!

Kedves Kiránduló!

Örülök, hogy átjöttél a hídon, üdvözöllek az internetes pénzkeresés izgalmas mezején

 

Szeretnél pénzt keresni, de nem munkahelyre, vagy állásra vágysz?

Én azért hoztam létre ezt a blogot , hogy az általam kipróbált és bevált  internetes munkákat megosszam veled, egy kicsit rendszerezzem az internetes oldalakat és segítsek neked pénzt keresni. A lap alján szólj hozzá vagy kérdezzél!

Madártávlatból nézz rá az internetre! Te mit látsz? Én olyan weboldalak tömegét, aminek a 99%-a el akar adni valamit.

- A vállalkozók honlapja a saját termékét, szolgáltatását hivatott értékesíteni, ezeken az oldalakon idegen hirdetés ritkán látható. A keresők, a linkkatalógusok, bannerek, a partnerprogramok mutatnak ezekre az oldalakra.

- Induláskor egyszeri díjon veszel egy csomagot, (nincs havi díj) a csapatszervezés után járó jutalékod, nagyobbik részét kiveszed, a többiből veszel új csomagot a portfóliód növekszik, így jobban kihasználhatod az árfolyam növekedést. Komoly oktatóprogram segítségével közben megtanulod, hogyan építs fogyasztói/vásárlói csoportot.  3-12 hónap alatt tudsz  a céljaidnak megfelelő jutalékot felépíteni, hosszútávú rendszeres jövedelmet biztosítva magadnak és családodnak.

 

-hirdető cégek, a látogatókat szervezik, és a megtekintések számával arányos hirdetési díjat kérnek a hirdetőktől és fizetnek a kattintóknak, ezek a PTC oldalak.

- Az értékes, nagyszámú látogatót vonzó oldalak, a szabad felületüket bérbe adják  média cégeknek, akik hirdetőknek értékesítik. Te is szerezhetsz hirdetési felületet, részesedj a hirdetési bevételből!

 

T4eo

Regisztrálj a T4eo hirdetési és pénztermelő oldalra! Kattints a fenti bannerre!

A Te dolgod kifigyelni, hol tudsz kiszippantani te is egy kis pénzt az internet végtelen hirdetési és befektetési világából.

Saját időbeosztás, ez a pénzkeresés neked szól!

I. Van internet kapcsolatod és időd?

Szaktudás, saját honlap és befektetés nélkül: emailben, közösségi oldalakon, apróhirdetésben ajánlhatod mások weboldalát, termékeit, hirdetéseit. PARTNERPROGRAMOKba regisztrálhatsz és jutalékot kapsz az általad generált forgalom után. Ide sorolható a kuponajánlás is.

Hasonlóan ingyenes a PTC (kattintásért fizetve), ez a forgalomtól függetlenül, a kattintás száma után fizet neked.

Nézzük mindjárt a konkrét munkákat! Azoknak ideális, akik nem akarnak saját terméket értékesíteni vagy nincs befektetésre szánt pénzük. Az alábbi képekre, bannerekre kattints!

A menüben egy-egy munkáról bővebben is találsz információt, segítséget. Kattints a képekre!

II. Vannak kitűnő kombinált rendszerek, ahol a  befektetésed termeli a magas hozamot, míg továbbajánlással, lassan épül a fogyasztói csoportod, újabb befektetők, új hirdetők, akik után passzív jövedelmed keletkezik.

T4eo

-A t4eo bevétel megosztó oldal, bérelt hirdetési felületed arányában részesedsz a bevételéből. $ egy egység, (de már van mini felület is, 0.5$-ért megjelenik a szöveges hirdetésed és 25 % hozam eléréséig forog a pénzed.)

 

III. Saját weboldalt hozol létre, saját terméket, szolgáltatást értékesítesz. Oktatóanyagokat szerzel, tanulsz. Seo eszközökkel  látogatottá teszed a honlapodat. Később a szabad felületeket hirdetőknek eladod. Ez 1-2 év kemény munkát jelent, de utána már marad időd pihenésre, kikapcsolódásra, családra, mert az online vállalkozásod napi 6-8 óra munkával, folyamatosan termeli a pénzt.

- Gondolhatnánk, hogy a közösségi oldalak nem a pénzről szólnak, de a tözsdén jegyzett értékük éppen a felületükön értékesített hirdetések miatt magasak.

Szólj hozzá! Pozitív vagy negatív tapasztalatodat Te is írd le, fenti munkákkal kapcsolatban,  mert érdekel a véleményed és segíthetek is!

Még a II. tipushoz tartoznak a következő konstrukciók:

-Szolgltatást veszel igénybe (Pl. egy weboldalt, tárhellyel, domainnévvel, email fiókokkal, profi weboldalszerkesztő szoftverrel, segítőkkel és ezért minimális havidíjat fizetsz.) Ezt a szolgáltatást továbbajánlod, és minden behozott ügyfél után %-ot kapsz. Addig kapod a jutalékot, amíg Te is használod, fizeted a szolgáltatást.Ez is partnerprogram, de mivel te is fogyasztó vagy, nem ingyenes ezért duplán érdekedben áll a továbbajánlás.(pl.WS)


- Sikeres értékesítő cégtől kapsz információs,  feliratkozós üzleti weboldalt, fogyasztói csoportot szervezel és elősegíted (automatizált rendszeren keresztül) termékek, szolgáltatások értékesítését, ami után jutalékot kapsz. Itt valójában te csak a rendszert "árusítod". Bevételed a csoportod nagyságától függ. A csoportod tagjai egyben vásárlók is. Ennél a tipusnál a munka eszközökért (pl. levélküldő szoftver, webiroda, weboldalszerkesztő, hirdetés) költség is terhel. (Pl.KMD Hálózat)

 

Tovább kutatok és folyamatosan bővítem a lehetőségeket.

Egyedüli esély, egy távmunka vállalkozás.

Neked is sok sikert kívánok!


Tudod, hogy mi minden történik 1 perc alatt az Interneten?
Többek között az alábbiak:

- 694 445 keresés a Google-on,
- 6600 új kép kerül fel a Flickr-re,
- 600 új videó kerül fel a YouTube-ra, ami kb. 25 órányi anyag,
- 695 ezer státuszfrissítés, 79 364 poszt, 510 040 komment a Facebookon,
- 70 új domainevet regisztrálnak,
- 168 millió e-mailt küldenek el,
- 320 új felhasználó és 98 ezer tweet születik a Twitter-en,
- 13 ezer iPhone-alkalmazást töltenek le,
- 20 ezer új poszt kerül a Tumblr mikroblogszájtra,
- 1700 új felhasználója lesz a Firefoxnak,

- 50-szer töltik le és telepítik a WordPress blogrendszert,
- 125 WordPress-kiegészítőt telepítenek,
- 100 új csatlakozó a LinkedIn-hez,
- 40 új kérdés és 100 válasz a YahooAnswers.com-on,
- 1 új definíció az UrbanDictionary.com-ban,
- 1200 új hirdetés a Craigslist-en, a Világ legnagyobb apróhirdetőjén,
- 370 ezer percnyi beszélgetés a Skype-on,
- 13 ezer órányi zene a Pandora-n keresztül,
- 1600 eBook-ot, könyvet vagy információs anyagot olvasnak a Scribd-en.

Te hány perce gondolkozol, hogy elkezdj dolgozni?


Gyorsan fizető ajánlott oldalak!


 

T4eo
Üzenetküldés
Várom véleményedet, a fenti munkákkal kapcsolatban. Ha van tuti tapasztalatod más igazi pénzkereső lehetőségről, azt is szívesen elolvasom.

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Hírek
1.4 milliárd db. OneCoin

16.10.01.-én indult a nagykapacitású blockchain az OneCoin-OneLife cégnél.Percenként 50.000 Onecoin jön fel a bányából. Ha Októberben, vásárolsz oktatási csomagot, a bónusz tokeineid 4 szeresét kapod, az első splitnél. Figyeld a split barométert.

tovább >>


Super split

Te is kapsz token 4x-t, ha okt.1. után vásárolsz az OneLife üzletben csomagot!

tovább >>


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!